БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Monday, 29 September 2014 12:04
Rate this item
(0 votes)

Святкові вихідні

Насиченими були ці вихідні для жителів та гостей Кременчука. І не дивно, адже усі ми святкували День рідного міста. Багатим на події був увесь попередній тиждень, але своїм колоритом, пишністю та масштабами вразили саме вихідні.

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості брали активну участь у заходах до Дня міста. Юні артисти вражали всіх присутніх яскравими незабутніми номерами, даруючи людям тепло своїх сердець.

 

27 вересня проходила благодійна акція «Пробіг з вірою в серці», на якій вихованці БДЮТ підтримали учасників пробігу та зарядили їх позитивною дитячою енергією.

 

28 вересня на центральній алеї парку Придніпровський можна було завітати  у гості до керівників творчих об’єднань БДЮТ, де всі бажаючі могли  взяти участь у майстер-класах. У тому затишному куточку вчилися власноруч робити сувенірну українську ляльку, паперові жовто-блакитні сорочки, квіти  з особливого паперу та аплікації з природних матеріалів. Малеча та дорослі залишали майстер-класи у доброму гуморі та з явним бажанням творити красу своїми руками.

 

Свято минуло, а гарний настрій та натхнення залишилось у душі кожного з нас. Живімо гарними спогадами та цінуймо кожну радісну хвилину нашого прекрасного життя, адже воно є скарб!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Monday, 29 September 2014 12:22