БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Thursday, 29 May 2014 15:36
Rate this item
(1 Vote)

Звітний концерт БДЮТ

У рамках звітного концерту БДЮТ 25 травня вихованці творчих об’єднань підготували яскраву виставку творчих робіт та феєричну концертну програму. Учасники та гості свята ніби потрапили у чарівний світ творчості. Захоплюючі роботи вихованців вражали високим рівнем майстерності, різноплановістю дитячих ідей і спробами їх вираження. Справжній мистецький салон полонив увагу усіх присутніх. Кожен присутній на святі не залишився байдужим від чарівних картин, виробів з соломи, газет, паперу, природних матеріалів. Глядачам також були представлені техніки декупажу, квілінгу, орігамі, вишивка бісером та хрестиком.

Концерт розпочався під веселі ноти оркестру духової та естрадної музики «Мелодія». Запальними рухами чарували зал вихованці ансамблю бального танцю «Струмочок». Діти постали перед глядачами в образах леді й джентльменів та веселих Барбариків. Юні вокалісти т/о «Студія вокального співу «Веселка» торкнулись сердець щирими голосамм і чистими нотками з глибин дитячої душі; заспівали про калину, про прекрасні весняні почуття. Сонячні та життєрадісні  дівчата з ансамблю «Смайлик» подарували посмішки, чим заслужили бурхливі овації. Театральна лабораторія «Цитрус», яка не так давно приєдналася до міцної сім’ї БДЮТ, презентувала перші аматорські постановки. Вражаючий ансамбль народного танцю «Козачата» вкотре подарував патріотичну енергетику та гарний настрій. Променисті посмішки дітей з ансамблю «Тіп-топ» полонили увагу глядачів, змусили зануритись у дивовижний світ дитинства. Танцюристи т/о «Young Dance Family» приємно вразили справжнім хіп-хопом.

Навчальний 2013-2014 рік був насичений яскравими подіями і невтомною працею юних дарувань, які володіють неймовірними талантами і прагнуть  їх розвивати. А у відповідь, Будинок дитячої та юнацької творчості завжди радий бачити у своїх стінах тих, хто бажає пізнати себе, занурившись у чарівний світ мистецтва.

Бедьо Едера, вихованка «Клубу юних кореспондентів»

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 29 May 2014 15:51