БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Thursday, 28 February 2013 19:22
Rate this item
(0 votes)

Зірковий небосхил Кременчука

26 лютого на базі  Будинку дитячої та юнацької  творчості пройшов міський огляд-конкурс художньої самодіяльності позашкільних  навчальних закладів «Зірковий небосхил Кременчука».

В цьому конкурсі взяли участь колективи об'єднання  дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання  та Будинку дитячої та юнацької творчості.

 

На суд компетентного журі, яке очолив  головний  спеціаліст з виховної роботи  відділу освіти І.В.Процько, були представлені найрізноманітніші за жанром номери художньої самодіяльності. Наші вихованці показали високий рівень творчості  і призові місця отримали творчі об'єднання:

 

«Ансамбль бального танцю «Струмочок» за номер «Музична шкатулка» (керівник Куліш Л.І.);

«Зразковий ансамбль танцю «Козачата» за номер «Їхали козаченьки» (керівник Мороз С.В.);

«Ансамбль «Мелодія» за музичну композицію С.Біше «Маленька квітка» (керівник Єнанов М.А.).


Ми вітаємо наших переможців та пишаємось ними! Бажаємо перемог і надалі, адже наступний етап змагань – зональний. Він буде проходити 14 березня в міському Палаці культури.  У фінальному концерті «Зіркового небосхилу Кременчука» засяють таланти всіх переможців, а також талант наших зірочок.

 

Участь у таких оглядах художньої самодіяльності – велика честь, адже це надає право колективам в подальшому претендувати на  почесне звання «Зразковий».

 

Тож вперед за перемогою, БДЮТівці!

Last modified on Monday, 04 March 2013 07:24