БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Sunday, 29 October 2017 13:57
Rate this item
(0 votes)

95-річчя БДЮТ

21 жовтня в Міському Палаці культури відбулося грандіозне свято, з нагоди 95-річчя Кременчуцького міського Будинку дитячої та юнацької творчості.

 

95 - це зовсім небагато,

 

Це щаслива й радісна пора.

 

Саме 95 років в Будинку творчості вирує незабутнє, феєричне життя. Кожного дня в різні пори року для всіх тут відкриті двері. Це місце, де живе чарівна казка творчості, фантазії, майстерності, таланту, любові до дітей і постійного пошуку. Ніхто не знає звідки зявляється в людини талант. Чому одному дано співати, іншому - танцювати, а хтось створює полотна, що живуть у віках. У таких випадках в народі говорять: «Божа іскра» є у людині. А керівники творчих об’єднань декоративно-прикладного мистецтва БДЮТ, впевнені, що така «іскра» є в кожній дитині. Роботи їх вихованців відрізняються різноманітністю техніки та оригінальністю виконання. Всі присутні гості могли пересвітчитися в цьому, переглянувши виставку робіт в холлі міського Палацу культури та отримати насолоду від музичних композицій, у виконанні вихованців оркестру духової та естрадної музики.

 

Всі ці 95 років наші педагоги своєю діяльністю завжди прагнуть довести, що вихованці БДЮТ спроможні досягти справжніх висот у своїй творчості. Головними героями концерту, звичайно, стали вихованці Будинку творчості, які весь вечір створювали присутнім гарний настрій.

 

Бурхливі оплески, чудові подарунки, щирі привітання, численні букети квітів, яскраві феєрверки, щасливі дитячі обличчя- справжнє свято вдалося на славу! Бажаємо нашій дружній родині творчого довголіття, продовжувати тримати високу планку майстерності та яскравих перспектив на багато років!

 

ФОТО - >>>

Last modified on Sunday, 29 October 2017 14:02