БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Tuesday, 23 September 2014 09:06
Rate this item
(0 votes)

Талановиті та небайдужі!

Рідний край, рідна земля, Батьківщина, Україна… Які це прості і разом з тим прекрасні і святі для нас слова. Цей рік виявився найтяжчим для України за роки незалежності. Зараз наші військові захищають єдину, неподільну, соборну Україну і ця ситуація не залишає байдужими нікого - вся країна об’єдналася в одному бажанні допомогти їм.

Вихованці і педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості не бажають стояти осторонь. Наша дружна родина вирішила підтримати мужніх захисників. 21 вересня о 16.00 у сквері ім. Олега Бабаєва відбувся благодійний концерт та виставка-ярмарок робіт вихованців та педагогів Будинку дитячої та юнацької творчості, організовані на підтримку українських військових.


Яскравими та різнобарвними виступами дивували бдютівці гостей, чудові вироби дарували енергію та тепло дитячих сердець. Дорослі із задоволенням цікавились роботами дітей та купували їх, а концерт, не дивлячись на осінню прохолоду, зігрівав кожного присутнього. Кожна дитина, яка готувала поробку на ярмарок, або виступала на імпровізованій сцені, вклала у свою роботу надію на щасливе та мирне майбутнє. Тож вірте, придбані вами дитячі роботи - то є надія на злагоду та мир у великій родині під назвою Україна!


Хочемо подякувати всім небайдужим та відзвітувати, що об’єднавшись разом ми зібрали 4170 гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Tuesday, 23 September 2014 10:02