БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Saturday, 28 June 2014 06:16
Rate this item
(0 votes)

Салют, привіт, hello!

Літо  - пора відпочинку, веселощів та розваг. Закінчивши освітній процес, діти розлетілись по таборах відпочинку, поринувши  у пригоди далеко від домівки.

Своїх вихованців 2 червня ласкаво запросив до себе Будинок дитячої та юнацької творчості. Гостинно відкрив свої обійми для наших дітей табір денного перебування «Салют», де неабияк цікаво та весело. Ще б пак! Ажде у таборі «Салют» - немає байдужості, хвилювання, суму та неприємностей.

У нашому таборі панує добро, розуміння та гарний настрій. А всі гуртківці та вихованці – це одна велика родина, яка разом відпочиває на свіжому повітрі, та завжди вправно виконує всі складні завдання. Повірте, що завдання не з простих. У таборі кожен день – це свято, у якому діти беруть безпросередню участь.

Ви тільки уявіть собі, скільки сил та часу займає підготовка, розучування слів, складання сценарію та репетиції геніальних дитячих постановок та вистав. А ще треба встигнути на обраний гурток. Там улюблений керівник навчить цікавих та нових,  до цього часу невідомих технік виконання виробів.

Не зважаючи на всі труднощі, діти та їх педагоги вправно виконують все те, що від них залежить. Тепер і ви знаєте, як у таборі «Салют» ми встигали і відпочити, і погратись, а також у парк завітати, ще й на сцені себе показати! А як доказ нашого активного та веселого життя пропонуємо вашій увазі фото-звіт! Бажаємо приємного перегляду!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Saturday, 28 June 2014 06:37