БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Saturday, 10 May 2014 12:10
Rate this item
(0 votes)

День Перемоги

Не згасне пам’яті вогонь

7 травня в творчому об’єднанні «Клуб юних кореспондентів» Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід під назвою «Не згасне пам’яті вогонь» присвячений Дню Перемоги.

В підготовці заходу взяли участь керівники кількох творчих об’єднань, а саме Міхасьова Т.Т.,  Єнанова О.Х., Єнанов М.А., Лущенкова С.В., а також вихованці. На виховному заході  діти і дорослі ознайомилися з історією виникнення фронтових пісень, що надихали визволителів Батьківщини під час Великої  Вітчизняної війни,  дарували їм надію і впевненість.

 

Присутні мали змогу послухати відомі фронтові пісні: «Катюша», «Смуглявка», «Синя хустинка», «В землянці», «Темна ніч», а також переглянути фото- і відеоматеріали, присвячені темі воєнних пісень. Вихованка творчого об’єднання «Чарівний клубочок» продемонструвала в’язані вироби на зразок тих, що виготовляли жінки і діти для своїх захисників під час Великої Вітчизняної війни.

По завершенню заходу вихованці «Клубу юних кореспондентів» на чолі з керівником творчого об’єднання вирушили на покладання квітів до пам’ятника «Воїну-визволителю».

Череп’яна Надія

«Клуб юних кореспондентів»

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Saturday, 10 May 2014 12:19