БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Saturday, 29 March 2014 15:39
Rate this item
(1 Vote)

Шлях до "Зразкового"

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, зодягаючись у зелень. І не дивно, що саме 27 березня, відбувся святковий концерт т/о «Ансамбль бального танцю «Струмочок». Чарівний світ танцю! Хто з нас не захоплювався цим вічно молодим мистецтвом, що дарує людям радість. Завдяки йому ми маємо можливість доторкнутися до піднесеного, хвилюючого і чарівного, адже танець говорить з душею глядача, а сцена – це полотно, на якому малює свої думки балетмейстер. Танець - це мова тіла, мова душі. Значно влучніше хтось сказав, що танець - це вірш, кожен рух якого є словом.

Ось вже майже 40 років нас радує творчість ансамблю бального танцю «Струмочок», який було засновано у вересні 1974 році при Палаці Культури «АвтоКРАЗ».  З вересня 2004  року ансамбль почав працювати у Будинку дитячої та юнацької творчості.

 

Безперечно, творче об’єднання «Ансамбль бального танцю «Струмочок» заслуговує на почесне звання «Зразковий художній колектив»! Саме тому на святі були присутні члени обласної оглядової комісії з міста Полтави:

 

Горголь Петро Степанович – Заслужений працівник культури України, доцент кафедри хореографії Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, президент обласного Полтавського осередку Асоціації спортивного танцю України, суддя міжнародної категорії Всесвітньої Ради Танцю;

Брик Сергій Вікторович – професійний суддя І категорії Української Федерації спортивного танцю, керівник ансамблю спортивного бального танцю «Натхнення» Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді;

Рондоль Олександр Володимирович – майстер спорту України із спортивного танцю, віце-президент обласної громадської організації «Танцювальна Полтавщина», керівник ансамблю спортивно-бального танцю «Рондо»;

Мельніченко Любов Іванівна – завідуюча відділом методичної роботи Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, член комісії та секретар.

 

Всі присутні гості залишились задоволені творчим звітом і отримали приємні враження від виступу юних артистів. Бажаємо ансамблю бального танцю «Струмочок» і надалі вражати своїми постановками, не втрачати природного запалу і нових перемог!

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Monday, 31 March 2014 13:24