БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Thursday, 09 January 2014 07:19
Rate this item
(2 votes)

Вистава "Попелюшка"

Період новорічних і різдвяних свят для позашкільників – гаряча пора, адже щодня проводяться святкові концерти, вистави, зустрічі тощо.  Саме під час таких заходів вихованці позашкільних навчальних закладів можуть презентувати свої досягнення.

Так, п’ятого січня вперше на сцені Будинку дитячої та юнацької творчості з виставою «Попелюшка» дебютували вихованці творчого об’єднання «Клуб юних кореспондентів» під керівництвом Міхасьвої Т.Т. Не залишились байдужими і батьки дітей, що прийняли активну участь у підготовці та проведенні вистави. Особливу подяку хотілося б висловити сім’ї Соколових, які стали ініціаторами цього яскравого, незабутнього дійства. Різдвяним подарунком став виступ вихованки «Студія вокального співу «Веселка» Солянікової Дар’ї, керівник Лущенкова С.В. Загалом було задіяно більше 30 дітей.

Злагоджена й емоційна гра дітей,  якісне озвучення, чудові  декорації та вражаючі костюми створили  атмосферу різдвяного дійства.  Подякою для акторів та їхніх керівників стали усмішки та бурхливі  оплески вдячних глядачів.

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 09 January 2014 07:23