БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Friday, 15 November 2013 12:09
Rate this item
(0 votes)

Кращий знавець протипожежної безпеки

Людей оточує такий дивовижний світ, такий простір, стільки радості і щастя! Нашим обов’язком є залишити красу землі для інших людей. А ще дуже важливо зберегти своє життя і здоров’я, щоб насолоджуватись чарівністю нашої планети. І все це у великій мірі залежить від кожного з нас, як поводити себе, як виконувати правила поведінки, як любити і берегти навколишній світ, такий крихкий і неповторний, дзвінкий і радісний.

13 листопада гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості повторили правила протипожежної безпеки. Малеча мала можливість пограти з Сірничком у безпечні ігри, за тим, щоб розваги  не перетворилися у "вогняне шоу" слідкувала Чарівниця-Захисниця, ну  а Запальничка не давала згаснути гарному дитячому настрою.

 

Присутніх у залі дорослих вражала обізнаність дітлахів у правилах поведінки з вогнем: діти легко відтворили порядок дій при пожежі, пригадали особливості поводження при виникненні полум’я як у приміщенні, так і за його межами, з блискавичною швидкістю вказали на знаки протипожежної безпеки, номери служб, що допомогають у небезпечних життєвих ситуаціях. Цікаво було спостерігати за вдалими спробами керування «червоним велетнем» – пожежним автомобілем. Особливо у захваті вихованці були від ряду мультфільмів. А найактивніші були відзначені медалями "Кращий знавець протипожежної безпеки"!

 

Можна впевнено сказати, що після проведеного заходу, вогонь дітям не страшний і не являє собою небезпеку!

 

 

 

Last modified on Friday, 15 November 2013 12:15