БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Friday, 15 November 2013 12:03
Rate this item
(0 votes)

Наш друг – світлофор

07 листопада  відбулось свято для гуртківців Будинку дитячої та юнацької творчості з нагоди безпеки дорожнього руху. Педагогами-організаторами  проведено пізнавально-розважальну програму «Наш друг – світлофор»!

Для вивчення  дітьми правил дорожнього руху використано конкурси, ігри та вікторини, в яких діти із захопленням приймали участь. Під час заходу вихованці БДЮТ  ознайомились з дорожніми знаками, розміткою на дорогах, з ситуаціями, які можуть виникнути на проїзній частині  і тротуарах. Разом з казковими героями - Машею та Тигрою, час пройшов яскраво, насичено і непомітно. А як же було цікаво показати свої знання перед інспектором ДАІ?! Необхідно здати екзамен,  який малеча вдало склала!

 

Все, що проходить бадьоро, весело, радісно — запам’ятовується на все життя. На згадку про теплу зустріч в пам’яті дітей залишаться знання про поведінку на дорозі.

 

Сподіваємось, набуті вміння стануть запорукою неухильного дотримання Правил дорожнього руху та зменшення кількості дорожнього травматизму на автошляхах Полтавської області!

 

 

 

 

Last modified on Friday, 15 November 2013 12:09