БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Monday, 27 May 2013 19:27
Rate this item
(2 votes)

Один рік із життя БДЮТ

Ось і літо на порозі, а разом з ним і веселі канікули. Вже 31 травня закінчиться навчальний рік в Будинку дитячої та юнацької творчості. Можливо трішечки сумно стане на душі у вихованців і їх педагогів, адже цілий рік  вони  жили у вирі творчості: працювали над вивченням нових пісень, музичних творів, танців, виготовляли  своїми умілими руками  вироби в гуртках з прикладного мистецтва, приймали участь у різноманітних конкурсах та святкових заходах.

І ось 26 травня вихованці, разом з педагогами БДЮТ,  виставили на суд своїх батьків, друзів та знайомих плоди своєї праці за рік. Отож у глядацькій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся  звітний концерт художньої самодіяльності, де в урочистій обстановці вручила дипломи кращим вихованцям начальник відділу реалізації політики стосовно сімей та дітей, організації оздоровлення управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Ірина Олександрівна Калітіна.  Подяки батькам, які активно приймали участь у житі нашого закладу, вручила особисто директор Будинку дитячої та юнацької творчості  Тетяна Василівна Кравченко.

Також в цей день працювала виставка робіт  гуртківців прикладного мистецтва. Від виробів маленьких майстрів глядачі не могли відірвати  очей -  краса та чарівність просто захопила в полон усіх присутніх.

Запрошуємо, після літнього відпочинку, галасливу юрбу  наших вихованців до навчальних кабінетів  незмінної «кузні зірок».

До зустрічі у новому навчальному році!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Monday, 27 May 2013 19:38