БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Tuesday, 09 April 2013 16:32
Rate this item
(1 Vote)

Роботою Будинку дитячої та юнацької творчості зацікавилися американці

8 квітня наш Будинок дитячої та юнацької творчості відвідали  викладачі американського коледжу з м. Розебург штату Орігон США.

 

 

Гості зацікавилися позашкільним навчанням в Україні і були здивовані тим, що така освіта існує, є безкоштовною і доступною для всіх. У Будинку дитячої та юнацької творчості гості з Америки пройшлися навчальними кабінетами, ознайомилися з напрямками роботи позашкільного закладу та відвідали виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва. Їх вразила якість, високий професійний рівень виконання виробів та майстерність наших дітей.

 

 

А ще делегація завітала до творчого об'єднання «Клуб юних кореспондентів», де юні журналісти просто засипали питаннями наших гостей. Допитливим «акулам пера» було цікаво все: і як зробити кар'єру в США  без матеріальної підтримки батьків, і чим займаються американські діти і підлітки після уроків,  і про можливість навчання українських студентів в Америці…Щирі відповіді, теплі посмішки, дружня атмосфера такої зустрічі, запам'ятаються нам надовго. А спільне фото про це нагадає.

Last modified on Tuesday, 09 April 2013 16:37