БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Wednesday, 06 March 2013 09:46
Rate this item
(0 votes)

Святковий концерт, який об’єднує родини

Перший весняний вихідний день, 3 березня, приніс   неабияке задоволення  для  всіх присутніх, які заполонили  концертну залу Будинку дитячої та юнацької творчості. Адже  два свята – День захисника Вітчизни та 8 Березня, які приходять до нас з тимчасовою різницею всього в 13 днів, є великою нагодою, щоб привітати всіх педагогів, матусь і татусів.

 

Свято розпочалося з пісні «Мужчина и женщина» у виконанні К.Лєль та А.Ковальова.  Дійсно, чоловік і жінка – дві півкулі, які тільки разом складають гармонійну, життєздатну планету, вони є  половинками одного цілого, є складовою щасливої родини.

 

 

Тож і для тат, і для мам, і для бабусь, і дідусів звучали пісні, лунали вірші та чарівна  музика, виконувались запальні танці - святковий настрій був подарований усім. Така форма проведення концертних програм в Будинку дитячої та юнацької творчості стає вже традиційною, бо вона об’єднує родини, дає можливість батькам спостерігати за розвитком творчості та становлення своєї дитини, бути співучасником її творчих злетів і зростань.

 

 

Сім’я, родина – це велике диво,

Там є любов і ласка, і тепло.

Там дітям затишно і радісно, й  щасливо

На Україні завжди так було.»

Last modified on Wednesday, 06 March 2013 09:48