БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Tuesday, 14 March 2017 06:26
Rate this item
(0 votes)

Стежками творчості Кобзаря

9-го березня  ми відзначаємо день народження Тараса Григоровича Шевченка. Він, як відомо – геній, мислитель, пророк. Людина тяжкої долі й надзвичайного таланту, що здобула світову славу. Нас просто не існує без Шевченка. У ньому - уся історія наша, усе буття, усі мрії. Відомо: Україна - це Шевченко, Шевченко - це Україна. Уявити себе без Шевченка українцеві - все одно, що без неба над головою. Він - вершина нашого родового дерева.

Він не тільки геніальний поет, а й талановитий художник, картини якого от уже понад сто років викликають в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.

10 березня  на міському конкурсі на краще читання віршів Тараса Григоровича Шевченка «Стежками творчості Кобзаря», який пройшов у Будинку дитячої та юнацької творчості, ми доторкнулися до творчості великого поета. Знайомі та дорогі серцю твори великого майстра прозвучали з дитячих вуст, якими, як відомо, говорить істина.

Глядачів і учасників привітали вихованці т/о «Студії вокального співу «Веселка», т/о «Смайлик», т/о «Тіп – Топ»  Будинку дитячої та юнацької творчості.

ФОТО - >>>

Last modified on Tuesday, 14 March 2017 06:35