БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Wednesday, 05 October 2016 06:43
Rate this item
(0 votes)

День педагога

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Педагог — як батько і мати, з якими можна поговорити, в яких можна повчитися, вислухати пораду. Знання педагога — як наповнена криниця, з якої щодня можна напитися чистої і джерельної води. Освіта – як велика міцна родина, що завжди з відчиненими дверима чекає на своїх синів і дочок, щоб передати їм всі свої здобутки і звершення для наслідування, удосконалення і довершення. А День працівників освіти — свято не одного покоління, а всієї епохи педагогів, які роками залишають незникаючий слід в освіті нашого міста.

 

Концертна програма, яка пройшла у стінах Кременчуцького міського Будинку дитячої та юнацької творчості, відбулася за участі  вихованців БДЮТ та ОДЮК, які звеселяли велику освітянську родину щирими і веселими музичними композиціями, танцювальними номерами та піснями. У цей святковий день це була найкраща подяка нашим педагогам за те, що вони є у нашому житті.

 

Тож ми вітаємо усіх педагогів з Днем працівника освіти!

ФОТО - >>>

Last modified on Wednesday, 05 October 2016 06:47