БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Tuesday, 24 May 2016 09:12
Rate this item
(0 votes)

Гала-концерт ХІV «Кременчуцьке розмаїття»

22 травня в Міському Палаці культури відбувся Гала-концерт ХІV Відкритого фестивалю мистецтв для дітей та підлітків «Кременчуцьке розмаїття»! Цей день був визначним для кожного присутнього у залі, адже нагороджували  найталановитіших дітей!

Всі присутні стали свідками справжнього зорепаду талантів  ХІV  Відкритого  фестивалю мистецтв для дітей та підлітків «Кременчуцьке розмаїття»! Але не тільки діти, а й їх керівники заслуговують нагороди. Тому в цей день було нагороджено і тих, хто плекає та підтримує у дитячих душах вогонь і любов до мистецтва – талановитих, креативних та надсучасних керівників!  Бо робота керівника – зовсім нелегка. Розгледіти обдаровану дитину, допомогти їй повірити у себе, зацікавити, передати свої знання та вміння – ось як багато всього треба зробити для того, щоб ця велика справа не залишилася без уваги!

 

Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітнуть, а дорослі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати.  І на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!

 

ФОТО - >>>

Last modified on Tuesday, 24 May 2016 09:19