БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Wednesday, 09 March 2016 10:14
Rate this item
(0 votes)

Привітання з 8 Березня

Лагідні промені сонця, несмілий передзвін краплинок і струмочків, перші квіти. Разом з цими характерними ознаками весни приходить до нас і перше весняне свято – Міжнародний жіночий день. В цей день ми вітаємо своїх мам, бабусь, сестер. У мільйонів жінок крім основної професії є ще один обов’язок – бути матір’ю, бути добрим сонечком сім’ї, нести світло і тепло дітям, стати їм найближчим другом і порадником.

 

 

6 березня у глядацькій залі БДЮТ відбувся  яскравий концерт, присвячений Весні. Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості привітали своїх найближчих жінок  зі святом, подарувавши свої творчі виступи. Скільки ж прекрасних слів та побажань пролунало на цьому святі! Залишається тільки повірити у казку, та сподіватися, що всі мрії  та бажання наших прекрасних жінок збудуться!

Адміністрація та колектив Кременчуцького Будинку дитячої та юнацької творчості щиро та сердечно вітає усіх жінок із весняним святом – 8 березня.

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму!

Бажаємо щастя, вдачі та міцного здоров’я.  Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.