БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Thursday, 05 November 2015 16:15
Rate this item
(0 votes)

Подорож до Кременчуцького еколого – натуралістичногоцентру учнівської молоді. Очима дітей.

28 жовтня, у нас , учнів «Клубу юних кореспондентів», відбулася цікава подорож до Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Екскурсовод розповіла нам, що натуралісти – це ті, хто люблять і бережуть природу. Багато цікавих,різноманітних,різнокольорових,маленьких і великих рослин та тварин ми побачили у цьому центрі. Наталія Володимирівна розповідала багато цікавого про рослини: як вони ростуть, як розмножуються, як натуралісти за ними доглядають.


Розпочалася наша екскурсія з ґрунтових рослин. Ми побачили духмяну лаванду та м’яту, останню квіточку білої мальви, яка розквітла у кінці жовтня, струнку берізку, квіточку нагідки, квіткову клумбу з петуній, штамбовий ялівець, блакитну пухнасту ялинку, декоративну шовковицю, жовтий та червоний кущ хризантеми, червону шипшину, насіння цибулі, кукурудзу, квіти, зелений кріп, дерево горіху, яскраво – червоний барбарис, кущ з ніжно – рожевими квітками троянди та інші рослини. А ще нам, кореспондентам, розповіли, що у них є город, на якому ростуть овочі.

 

Після ґрунтових ми пішли до приміщення кімнатних рослин. Там екскурсовод розповіла нам, як доглядають і розмножують ці рослини.

 

А ще крім красивих кімнатних рослин, там були екзотичні, такі як: кавове дерево, лимон і пальма. Після цікавої розповіді про кімнатні рослини, ми перейшли до живого кутку, де мешкають рибки та тваринки. Вони, напевно, вже чекали нашого приїзду до них. Там були: велетень - равлик, різнокольорові черепашки, тритон, папуга какаду та хвилястий папуга, а також шиншили, багато кроликів, хом’ячків, морських свинок.

 

До речі, деякі з них нещодавно стали мамами. Ми брали з собою корм для прикорму тварин і з великим бажанням погодували їх.
Учні нашого клубу подякували екскурсоводу за цікаву екскурсію, якою ми були дуже вражені.
Соколова Надія, 9 років.

 

 


 

 

Last modified on Thursday, 05 November 2015 16:22