БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ м.Кременчука

joomla templates
Thursday, 03 September 2015 19:49
Rate this item
(0 votes)

Увага! Увага! Увага!

БДЮТ запрошує на навчання!

Ось і настав довгоочікуваний новий навчальний рік! Літо прощається з нами , а багата на дари осінь приймає естафету нових сподівань, творчого польоту та різнобарвного натхнення.

З самих перших днів вересня свої двері гостинно відчиняє Кременчуцький міський Будинок дитячої та юнацької творчості. Цей маленький світ добра та посмішок дарує кожній дитині можливість знайти себе у різних творчих напрямах.  У наших об’єднаннях навчають танцювати, співати, грати на духових інструментах, шити надсучасні іграшки, в’язати гачком, спицями, вишивати стрічками та бісером, робити ніжні квіти з паперу та тканини. І це ще не повний перелік дивовижних направлень, які очікують на вас у країні чудес та дитинства. Тож увесь педагогічний колектив Кременчуцького міського Будинку дитячої та юнацької творчості з нетерпінням чекає на зустріч з талановитими дітьми нашого міста! Запрошуємо вас приєднатися до славної та дружньої родини Кременчуцького міського Будинку дитячої та юнацької творчості!

Шановні батьки та діти! Нагадуємо вам, що навчання у нас - безкоштовне! Ми знаходимося за адресою : вул. М. Залудяка 14, наша електронна адреса : http://bdyut.kremenchug.info/index.php/pro-nas/bdyut ,

телефон для довідок : 2-00-28, 2-40-08.

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 03 September 2015 19:54